2010. március 21., vasárnap

Ralph Lauren 2010 spr

Az 1968-as kezdet óta Ralph Lauren, a kreációival egyszerre enged betekintést az amerikai hétköznapokba és a kifutók csillogó világába. A ruháinak viselése egy életstílus követését feltételezi amihez hozzátartozik többek között a sport és a társasági élet, de ami a legfontosabb, az a természetesség. Lauren a színek széles skáláját vonultatja fel a kollekcióiban, tökéletes harmóniában.

A többi divatóriáshoz hasonlóan, egy-két szezonban Ő is feladta az elveit, de szerencsére ezek kevésbé emlékezetes kollekciók.
A 2010-es tavaszi kollekció viszont teljes egészében a hamisítatlan Ralph Lauren lifestyle-t sugározza.



Élvezet látni ahogy az androgünös munkáslány stílust szexivé teszi a mesterien kiválasztott kiegészítőivel. Nem viszi túlzásba mégis ütős:


Dominál a virágmezőket idéző mintázat, a tengerészcsík és a hanyagul szaggatott farmer, de az első ránézésre nem ide illő szatén cipellő is megjelenik az összeállításaiban. Hangsúlyoznám, hogy a cipő csak első látásra nem passzol, mert az összhatás természetes és könnyeden elegáns. Ralph Lauren teremtette meg az extra hosszú- ápolt hajú, természetesen sminkelt, ragyogóan üde modelleket és hál'istennek ez maradandó értéket képvisel ennek a divatháznak minden bemutatóján. Ehhez a külsőhöz terveznek a divatház designerei aminek az eredménye lesz az egyedi Ralph Lauren lifestyle. Ez az életérzés ebben a szezonban különösen vidámra, pajkosra és finoman nőiesre sikeredett:


A designerek a 2010 spring-summer kollekcióikban valószínűleg a gazdasági válság okán, nem vitték túlzásba az újításokat inkább visszanyúltak korábbiakhoz vagy tovább gondolták a 2009-es kreációkat. Ezen a vonalon maradt Ralph Lauren is, úgyhogy kevés beruházással már összehozhatunk hasonló szetteket:) Sőt a vintage is érezhető a kreációin amiért csak a családunk előző generációjának a szekrényét kell feltúrnunk. A fast fashion márkák (Promod, H&M, Mango) között is szép számmal találunk olyan darabokat amikkel elérhetjük a Ralph Lauren amerikai álom hatást:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése