2010. március 15., hétfő

Jennifer Aniston új szerepben

Jennifer Aniston és legújabb filmbéli partnere Gerard Butler, egy kis szerepjátékkal törték meg a perzselően forró kaliforniai sivatag egyhangúságát. A W Magazine legfrissebb számának címlapján a színésznő provokatív, könnyűvérű rosszlányként szerepel, akit a törvény embere próbál megfékezni. Valljuk be nem ezt szoktuk meg Jennifer-től, de a végeredmény láttán mindenképp érdemes volt elvállalnia ezt a szerepet! Karrierje elején a Jóbarátok-ban Rachelt játszotta aki buta kiscsajként az apja hitelkártyáját dugdosta mindenféle nyílásba, azóta több szerepben láttuk és talán már sikeresen beskatulyáztuk a romantikus vígjátékok hercegnőjének ,de feslett nőszemély szerepet nem igazán osztottak rá. Talán ezen fotósorozat láttán a hollywoodi producerek bátrabbak lesznek.

A színésznő pl. a fenti képen úgy fest, mintha A.F. Vandevorst kifutójáról lépett volna ki a valóságba. A comb-fix villantás teszi különösen szexivé ezt az amúgy sem visszafogott és látszólag hanyag összeállítást. Jennifer természetesen üde és általában neutrális megjelenését már mindenki megszokta és megszerette. Ezt az állóvizet alaposan felkavarta ezzel az érzéki sorozattal. Mindezek mellett ha Gerard nem szerepelne a képeken nem sokat veszítenénk. Túlságosan feszült és erőltetett az arckifejezése amivel inkább ront rajta, mint hozzátesz az összképhez. Szerencsére Aniston nélküle is sikeresen betekintést enged az amerikai rosszlányok világába.
Íme, néhány darab amivel ti is hasonló hatást érhettek el:

A tökéletes eredményért semmiképp se feledkezzetek meg a sötét füstös szemekről és a sötét körömlakkról ;) Sok sikert!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése