2010. március 14., vasárnap

Lady Gaga újra ihletet adott


Lady Gaga egy újabb tervezőpárost ihletett meg, úgyhogy Viktor&Rolf követte a sorban Giorgo Armanit és Alexander McQueen-t . Az énekesnő a klipben többek között leopárd mintás jumpsuitot visel és kiegészítőként óriás, többsoros láncot. A téma a börtönélet és ehhez tervezte meg a designer páros az inkább jelmeznek , mint ruhának nevezhető darabokat.

A Viktor&Volf kreációk már eddig is beillettek Lady Gaga gardróbjába úgyhogy már várható volt ez a gyümölcsöző párosítás. „ Lady Gaga megkért minket, hogy tervezzünk neki egy „börtön külsőt”.A mi elképzelésünk szerint Gaga így nézne ki ha bebörtönöznék. Inspirált minket és a klipjében szereplő kreációnk az új „glamour factory” elnevezésű kollekciónk egyik darabja lett. Ehhez terveztünk egy hatalmas, túlméretezett fém nyakláncot.”nyilatkozta Viktor&Volf. (Brit Vogue)

A Telephone egy duett amit az énekesnő Beyoncé-val ad elő. Utóbbi ruhái sokkal visszafogottabbak, mint Gaga jelmezei de önmagához képest ő is extravagánsabb. Nemhiába, hiszen a szőke énekesnő mellett a szokásos dekoltált, fürdőrucis outfittel nem venné észre senki.

Viktor&Volf klipbéli kreációját mindenképp érdemes jobban szemügyre venni és a látványos már-már fetish szerű végeredményen nem is csodálkozhatunk, hiszen tőlük nem is vártunk kevesebbet. Remélem ennek a kapcsolatnak nem ez volt az utolsó állomása és nemsokára újabb meghökkentő darabokkal rukkolnak elő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése